Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Андрушків, Б.М. |
|
dc.contributor.author |
Кирич, Н.Б. |
|
dc.contributor.author |
Погайдак, О.Б. |
|
dc.contributor.author |
Співак, С.М. |
|
dc.contributor.author |
Шерстюк, Р.П. |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-12T08:52:42Z |
|
dc.date.available |
2018-02-12T08:52:42Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Б.М. Андрушків, Н.Б. Кирич, О.Б. Погайдак, С.М. Співак, Р.П. Шерстюк // Вісник економічної науки України. — 2017. — № 2 (33). — С. 3-7. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1729-7206 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/130363 |
|
dc.description.abstract |
Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків на виробництві, в умовах Євроінтеграційних перетворень. На основі вивченого практичного досвіду вироблено рекомендації з вирішення виявлених проблем. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Статья ставит целью изучение особенностей и поиск путей повышения профессионального уровня кадров гостинично-ресторанного бизнеса, организацию социального страхования работающих в условиях объединения в Украине фонда социального страхования по временной потере трудоспособности с фондом от несчастных случаев на производстве, в условиях Евроинтеграционных преобразований. На основе изученного практического опыта выработаны рекомендации по решению обнаруженных проблем. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article seeks to study the features and search for ways to improve the professional level of staff hotel and restaurant business, the organization of social insurance of workers in the conditions of association in Ukraine, the social insurance fund for temporary disability with the fund from accidents at work, in the context of European integration transformations. Based on the learned practical experience, recommendations are made to solve the problems identified. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут економіки промисловості НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Вісник економічної науки України |
|
dc.subject |
Наукові статті |
uk_UA |
dc.title |
Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Особенности повышения профессионального уровня кадров гостинично-ресторанного бизнеса и социальное страхование работающих в условиях Евроинтеграционных преобразований |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of Enhancing the Professional Level of the Hotel Restaurant Business and Social Security of Employers in the Conditions of the Euro-Integration Convergations |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті