Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Влияние уровня самоорганизации работы фирмы на эффективность работы бережливого производства

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Клековкин, Л.И.
dc.date.accessioned 2017-10-26T17:09:59Z
dc.date.available 2017-10-26T17:09:59Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Влияние уровня самоорганизации работы фирмы на эффективность работы бережливого производства / Л.И. Клековкин // Економічний вісник Донбасу. — 2017. — № 3 (49). — С. 153-158. — Бібліогр.: 6 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1817-3772
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/125404
dc.description.abstract В статье анализируются роль самоорганизации и её уровня на предприятии при внедрении концепции бережливого производства. В статье показано, что условием эффективного внедрения бережливого производства должен быть больший уровень самоорганизации фирмы по сравнению с уровнем турбулентности внешней среды. uk_UA
dc.description.abstract У статті аналізуються роль самоорганізації та її рівня на підприємстві при впровадженні концепції бережливого виробництва. У статті показано, що умовою ефективного впровадження бережливого виробництва має бути більший рівень самоорганізації фірми порівняно з рівнем турбулентності зовнішнього середовища. uk_UA
dc.description.abstract The article analyzes the role of self-organization and its level of the enterprise in the implementation of lean manufacturing concept. The article shows that the effective implementation of lean production needs to be a greater level of self-organization of the firm compared to the level of turbulence in the external environment. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут економіки промисловості НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічний вісник Донбасу
dc.subject Менеджмент інновацій uk_UA
dc.title Влияние уровня самоорганизации работы фирмы на эффективность работы бережливого производства uk_UA
dc.title.alternative Вплив рівня самоорганізації роботи фірми на ефективність роботи ощадливого виробництва uk_UA
dc.title.alternative Influence of the level of self-organization of the firm's work on the efficiency of work of the cooking production uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 331.107:334.758


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис