Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Погожих, М.І.
dc.contributor.author Євлаш, В.В.
dc.contributor.author Нєміріч, О.В.
dc.contributor.author Павлюк, І.М.
dc.contributor.author Гавриш, А.В.
dc.contributor.author Тарасенко, Т.А.
dc.date.accessioned 2017-03-09T10:56:29Z
dc.date.available 2017-03-09T10:56:29Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1815-2066
dc.identifier.other DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.031
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546
dc.description.abstract Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему варіантів використання отриманої продукції. uk_UA
dc.description.abstract Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции. uk_UA
dc.description.abstract Particle size of cabbage and zucchini powders was determined by microscopy. It is shown that under the identical conditions of drying, grinding and other stages of the process, the cabbage powder has a higher content of fine fraction. Promising application of cabbage and zucchini powders in restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed. uk_UA
dc.description.sponsorship Науково-дослідну роботу виконано в рамках держбюджетних тем Харківського державного університету харчування та торгівлі «Дослідження стану і структури вологи в харчових продуктах методами ЯМР і ЕПР спектроскопії» за № 2-11ФБ та «Розробка технологій харчових продуктів на основі сушених напівфабрикатів» за № 09-11-12Б. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Наука та інновації
dc.subject Наукові основи інноваційної діяльності uk_UA
dc.title Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти uk_UA
dc.title.alternative Определение дисперсности порошков из кабачков и капусты uk_UA
dc.title.alternative Determination of Dispersion of Zucchini and Cabbage Powders uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис