Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Погожих, М.І. |
|
dc.contributor.author |
Євлаш, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Нєміріч, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Павлюк, І.М. |
|
dc.contributor.author |
Гавриш, А.В. |
|
dc.contributor.author |
Тарасенко, Т.А. |
|
dc.date.accessioned |
2017-03-09T10:56:29Z |
|
dc.date.available |
2017-03-09T10:56:29Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1815-2066 |
|
dc.identifier.other |
DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.031 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546 |
|
dc.description.abstract |
Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за
однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему
варіантів використання отриманої продукції. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Particle size of cabbage and zucchini powders was determined
by microscopy. It is shown that under the identical
conditions of drying, grinding and other stages of the process,
the cabbage powder has a higher content of fine fraction.
Promising application of cabbage and zucchini powders in
restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed. |
uk_UA |
dc.description.sponsorship |
Науково-дослідну роботу виконано в рамках
держбюджетних тем Харківського державного університету харчування та торгівлі «Дослідження стану і структури вологи в харчових продуктах методами ЯМР і ЕПР спектроскопії» за № 2-11ФБ та «Розробка технологій
харчових продуктів на основі сушених напівфабрикатів» за № 09-11-12Б. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Наука та інновації |
|
dc.subject |
Наукові основи інноваційної діяльності |
uk_UA |
dc.title |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Определение дисперсности порошков из кабачков и капусты |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Determination of Dispersion of Zucchini and Cabbage Powders |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті