Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Поліщук, Г.Є. |
|
dc.contributor.author |
Мартич, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Грабовська, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Ковалевська, Є.І. |
|
dc.date.accessioned |
2017-03-04T12:59:51Z |
|
dc.date.available |
2017-03-04T12:59:51Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.date.submitted |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г.Є. Поліщук, В.В. Мартич, О.В. Грабовська, Є.І. Ковалевська // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 45-50. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1815-2066 |
|
dc.identifier.other |
DOI: doi.org/10.15407/scin8.04.045 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114233 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового
компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и
стабилизации структуры мороженого с комбинированным
составом сырья. Подтверждена технологическая эффективность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The basic rheological characteristics of wheat germ suspensions
for the formation and stabilization of ice cream structure
with a combined raw material composition are studied. Technological
effectiveness of the grain component compared with
wheat flour as a classical plant stabilizer is proven. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Наука та інновації |
|
dc.subject |
Наукові основи інноваційної діяльності |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Исследование отдельных реологических характеристик гидратированных зародышей пшеницы как стабилизаторов структуры мороженого |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Study of Individual Reological Characteristics of Hydrated Wheat Germ as Ice Cream Structure Stabilizers |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті