Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Лагодієнко, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2016-10-13T17:59:39Z |
|
dc.date.available |
2016-10-13T17:59:39Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier.citation |
Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу / В.В. Лагодієнко // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 111. — С. 43-46. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1562-0808 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107112 |
|
dc.description.abstract |
Цель данной статьи – обосновать особенности стратегического управления ассортиментом и качеством товаров в системе менеджмента предприятий потребительской кооперации Украины. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Мета даної статті – обґрунтувати особливості стратегічного управління асортиментом та якістю товарів в системі менеджменту підприємств споживчої кооперації України. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Культура народов Причерноморья |
|
dc.subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті