Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Волков, М.А.
dc.date.accessioned 2016-02-12T07:57:37Z
dc.date.available 2016-02-12T07:57:37Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості / М.А. Волков// Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 274. — С. 144-148. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/94808
dc.description.abstract У статті розглянуто науково-методичні аспекти корпоративного управління ризиками в харчових компаніях. Розроблено класифікацію корпоративних ризиків по видам й ознакам. Запропоновано концепцію побудови корпоративної стратегії управління ризиками в великих харчових компаніях. uk_UA
dc.description.abstract В статье рассмотрены научно-методические аспекты корпоративного управления рисками в пищевых компаниях. Разработана классификация корпоративных рисков по видам и признакам. Предложена концепция построения корпоративной стратегии управления рисками в крупных пищевых компаниях. uk_UA
dc.description.abstract The article considers methodological aspects of corporate risk management in food companies. The classification of corporate risks and characteristics. The concept of building a corporate risk management strategy in the large food companies. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості uk_UA
dc.title.alternative Концепция построения корпоративной стратегии управления рисками на предприятиях пищевой промышленности uk_UA
dc.title.alternative The concept of the corporate risk management strategy for the food industry uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.48


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис