Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Система автоматизации контроля мясной продукции. Подсистемы оценки качества мясной продукции

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Зайцев, В.Г.
dc.date.accessioned 2015-07-04T15:47:42Z
dc.date.available 2015-07-04T15:47:42Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.citation Система автоматизации контроля мясной продукции. Подсистемы оценки качества мясной продукции / В.Г. Зайцев // Мат. машини і системи. — 2006. — № 2. — С. 136-140. — Бібліогр.: 3 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1028-9763
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/84263
dc.description.abstract В статье рассматриваются подсистемы органолептической оценки качества мясной продукции, автоматизации расчета влажности и определения содержания нитритов в сырокопченых, полукопченых, варено-копченых, вареных, фаршированных, ливерных и других видов мясной продукции. uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядаються підсистеми органолептичної оцінки якості м'ясної продукції, автоматизації розрахунку вологості і визначення складу нітритів у сирокопчених, напівкопчених, варено-копчених, варених, фаршированих, ліверних та інших видах м'ясної продукції. uk_UA
dc.description.abstract The paper the subsystems of a visual estimation of quality of meat production, automation of account of humidity and definition of the contents nitrites in gammon, cooked - smoked, boiled, stuffed and other kinds of meat production are considered. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем математичних машин і систем НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Математичні машини і системи
dc.subject Моделювання і управління великими системами uk_UA
dc.title Система автоматизации контроля мясной продукции. Подсистемы оценки качества мясной продукции uk_UA
dc.title.alternative Система автоматизації контролю м'ясної продукції. Підсистеми оцінки якості м'ясної продукції uk_UA
dc.title.alternative The system of automation of meat production control. The subsystems of the estimation of meat production quality uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 683.5


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис