Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особенности предложения вина и услуг в виноградарско-винодельческом подкомплексе Украины

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Назаров, А.В.
dc.contributor.author Рыбинцев, В.А.
dc.date.accessioned 2015-01-21T17:18:33Z
dc.date.available 2015-01-21T17:18:33Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier.citation Особенности предложения вина и услуг в виноградарско-винодельческом подкомплексе Украины / А.В. Назаров, В.А. Рыбинцев // Культура народов Причерноморья. — 2003. — № 39. — С. 40-45. — Бібліогр.: 7 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/74567
dc.description.abstract Дана характеристика предложения винограда и вина. Определены широкий и углубленный ассортимент, а также основные принципы внутреннего и внешнего оформления винодельческого продукта, их сочетание и взаимосвязь. Разработана система внешнего оформления, включающая такие компоненты, как форма и размер емкостей, их укупорка, этикетирование и упаковка. Систематизированы информация о продукте для его внешнего оформления, критерии оценки эффективного внедрения товара на рынок. uk_UA
dc.description.abstract Дано характеристику пропонування винограду і вина. Визначено широкий і поглиблений асортимент, а також основні принципи внутрішнього і зовнішнього оформлення виноробного продукту, їх поєднання та взаємозв’язок. Розроблено систему зовнішнього оформлення, що включає такі компоненти, як форма і розмір ємностей, їх закупорка, етикетування та упаковка. Систематизовано інформацію про продукт для його зовнішнього оформлення, критерії оцінки ефективного впровадження товару на ринок. uk_UA
dc.description.abstract The suggestion characteristies of grapes and wines has been given. The wide and deep assortment, the main principles of internal and external arrangement of wine product, their combination and communication have been determined. The system of external design including such components as form and size of bottles, their labeling and packing has been worked out. The information about the product for its external setting, the criterions of evaluation of effective introduction of the product on the market have been systematized. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Особенности предложения вина и услуг в виноградарско-винодельческом подкомплексе Украины uk_UA
dc.title.alternative Особливостi пропонування вина і послуг у виноградарсько-виноробному підкомплексі України uk_UA
dc.title.alternative The peculiarities of suggestions of wine and services in viticulture and wine-making subcomplex of the Ukraine uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 663.2:631.1.027 (477)


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис