Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Шаруда, С.С. |
|
dc.contributor.author |
Кишенько, В.Д. |
|
dc.date.accessioned |
2010-03-29T13:17:20Z |
|
dc.date.available |
2010-03-29T13:17:20Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва / С.С. Шаруда, В.Д. Кишенько // Штучний інтелект. — 2008. — № 4. — С. 188-192. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1561-5359 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/7384 |
|
dc.description.abstract |
У даній статті показано, що хлібопекарське виробництво є дійсно складним об’єктом керування. У такому
випадку одним з ефективних способів керування є застосування сценарного підходу. Обґрунтовано
необхідність використання теорії нечітких множин для побудови систем керування технологічними
процесами виробництва хліба. Наведено функції належності для основних технологічних показників даних
процесів. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В данной статье показано, что хлебопекарное производство действительно является сложным объектом
управления. В таком случае одним из эффективных способов управления является применение сценарного
подхода. Обоснована необходимость использования теории нечетких множеств для построения систем
управления технологическими процессами производства хлеба. Приведены функции принадлежности для
основных технологических показателей данных процессов. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article shows that bread making is a complex managing object. One of the most effective way for bread making
managing is a scenario approach. The article explains the need of fuzzy sets theory for bread making manufacture
design. Membership functions for the major characteristics of the bread making processes are given. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України |
uk_UA |
dc.subject |
Прикладные интеллектуальные системы |
uk_UA |
dc.title |
Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Лингвистическая аппроксимация технологических показателей хлебопекарного производства |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Linguistic Approximation of Bread Making Parameters |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
681.5:664.6 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті