Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Рогальський, О.Ф. |
|
dc.date.accessioned |
2014-12-19T20:40:17Z |
|
dc.date.available |
2014-12-19T20:40:17Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0066 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 |
|
dc.description.abstract |
The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foods in Ukraine were estimated. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Розглянуто можливі напрями виробництва екологічно чистої харчової продукції в Україні. Визначено сегментацію та усереднений профіль потенційного споживача продуктів «органік». Оцінено можливість і доцільність створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування в Україні. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економічні інновації |
|
dc.title |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Assessing the potential for the creation of eco-farms with organic foods production and marketing |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
631.95 : 330.341 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті