Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Методические основы формирования конкурентной стратегии предприятия по выпуску соков

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Надточий, И.И.
dc.date.accessioned 2014-12-19T20:25:27Z
dc.date.available 2014-12-19T20:25:27Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Методические основы формирования конкурентной стратегии предприятия по выпуску соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 159-169. — Бібліогр.: 13 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0066
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72178
dc.description.abstract Розглянуто вплив кількісних показників конкурентоспроможності на формування конкурентної стратегії підприємства з виробництва соків. uk_UA
dc.description.abstract We have analyzed the impact of quantitative indicators of competitiveness in the formation of a competitive business strategy to produce juices. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічні інновації
dc.title Методические основы формирования конкурентной стратегии предприятия по выпуску соков uk_UA
dc.title.alternative Methodological bases of forming competitive strategy in enterprise by output of juices uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 640.45+663.674


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис