Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Надточий, И.И. |
|
dc.date.accessioned |
2014-12-19T20:25:27Z |
|
dc.date.available |
2014-12-19T20:25:27Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Методические основы формирования конкурентной стратегии предприятия по выпуску соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 159-169. — Бібліогр.: 13 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0066 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72178 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто вплив кількісних показників конкурентоспроможності на формування конкурентної стратегії підприємства з виробництва соків. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
We have analyzed the impact of quantitative indicators of competitiveness in the formation of a competitive business strategy to produce juices. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економічні інновації |
|
dc.title |
Методические основы формирования конкурентной стратегии предприятия по выпуску соков |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Methodological bases of forming competitive strategy in enterprise by output of juices |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
640.45+663.674 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті