Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Сакун, О.В.
dc.contributor.author Коваленко, І.Ф.
dc.contributor.author Сіренко, А.Ю.
dc.contributor.author Висеканцев, І.П.
dc.contributor.author Гордієнко, О.І.
dc.date.accessioned 2014-10-03T06:56:19Z
dc.date.available 2014-10-03T06:56:19Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів / О.В. Сакун, І.Ф. Коваленко, А.Ю. Сіренко, І.П. Висеканцев, О.І. Гордієнко // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 2. — С. 223. — укр., англ. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68972
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии и криомедицины
dc.subject Cтендовые доклады uk_UA
dc.title Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів uk_UA
dc.title.alternative Temperature Effect on Penetration Coefficients of Membranes of Yeast Cells Saccharomyces cerevisiae For Water and Cryoprotectants uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис