Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Вержук, В.Г.
dc.contributor.author Жестков, А.С.
dc.contributor.author Котов, В.М.
dc.contributor.author Желтиков, Ю.В.
dc.contributor.author Дорохов, Д.С.
dc.date.accessioned 2014-09-26T15:25:49Z
dc.date.available 2014-09-26T15:25:49Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота / В.Г. Вержук, А.С. Жестков, В.М. Котов, Ю.В. Желтиков, Д.С. Дорохов // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 255. — рос., англ. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68545
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии
dc.subject Общие вопросы криобиологии uk_UA
dc.title Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота uk_UA
dc.title.alternative Perspectives of Using Cryopreservation for Pear Shoots (Pyrus L.) Preserved in Liquid Nitrogen Vapours uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис