Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Вержук, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Жестков, А.С. |
|
dc.contributor.author |
Котов, В.М. |
|
dc.contributor.author |
Желтиков, Ю.В. |
|
dc.contributor.author |
Дорохов, Д.С. |
|
dc.date.accessioned |
2014-09-26T15:25:49Z |
|
dc.date.available |
2014-09-26T15:25:49Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота / В.Г. Вержук, А.С. Жестков, В.М. Котов, Ю.В. Желтиков, Д.С. Дорохов // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 255. — рос., англ. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0233-7673 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68545 |
|
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Проблемы криобиологии |
|
dc.subject |
Общие вопросы криобиологии |
uk_UA |
dc.title |
Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Perspectives of Using Cryopreservation for Pear Shoots (Pyrus L.) Preserved in Liquid Nitrogen Vapours |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті