Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Дейнеко Л.В. |
|
dc.date.accessioned |
2014-09-19T06:07:17Z |
|
dc.date.available |
2014-09-19T06:07:17Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки / Л.В. Дейнеко // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 219-222. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1562-0905 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68196 |
|
dc.description.abstract |
Рецензія на монографію: Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес. 2012. – 296 с. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут регіональних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Регіональна економіка |
|
dc.subject |
Рецензії |
uk_UA |
dc.title |
Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті