Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Дейнеко Л.В.
dc.date.accessioned 2014-09-19T06:07:17Z
dc.date.available 2014-09-19T06:07:17Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки / Л.В. Дейнеко // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 219-222. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0905
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68196
dc.description.abstract Рецензія на монографію: Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес. 2012. – 296 с. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут регіональних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Регіональна економіка
dc.subject Рецензії uk_UA
dc.title Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис