Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Чугаєвська, С.В.
dc.date.accessioned 2014-09-19T06:06:12Z
dc.date.available 2014-09-19T06:06:12Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції / С.В. Чугаєвська // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 211-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0905
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68195
dc.description.abstract Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. uk_UA
dc.description.abstract Рассмотрены три группы факторов, формирующих уровень конкурентоспособности молочных продуктов: нормативные, технологические и экономические, а также определена система показателей конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с обоснованием методологии их расчета. Для усовершенствования конкурентоспособности отечественной продукции необходимо применение системы показателей конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с обоснованием методологии их расчета. uk_UA
dc.description.abstract Three groups of factors that shape the competitiveness level of dairy products are examined: regulatory, technological and economic. The system of indicators of milk processing enterprises’ production competitiveness with substantiation of their calculation methodology is defined. To improve the competitiveness of domestic products the use of the system of indicators of milk processing enterprises’ production competitiveness with justification of their calculation methodology is required. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут регіональних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Регіональна економіка
dc.subject Наукові повідомлення uk_UA
dc.title Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції uk_UA
dc.title.alternative Методологические основы исследования конкурентоспособности молочной продукции uk_UA
dc.title.alternative Methodological Principles of the Study of Dairy Products Competitiveness uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 339.137.2:637.115(167)


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис