Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Чеботарьов, Є.В.
dc.date.accessioned 2014-09-19T06:04:42Z
dc.date.available 2014-09-19T06:04:42Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області / Є.В. Чеботарьов // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 203-210. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0905
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68194
dc.description.abstract Класифіковано основні риси ринку м’ясопродуктів Луганської області та обґрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних опитувань споживачів м’ясопродуктів в обласному центрі, містах обласного підпорядкування, промислових й аграрних адміністративно-територіальних районах регіону. На підґрунті встановлених споживацьких уподобань запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності та оптимізації виробничо-комерційної процесу товаровиробників м’ясопереробної галузі. uk_UA
dc.description.abstract Классифицированы основные черты рынка мясопродуктов Луганской области и обоснованы методические аспекты маркетинговых исследований: определение метода опроса покупателей; формулирование вопросов и вариантов ответов; расчёт объёма совокупной выборки. Проанализированы результаты проведённых анкетных опросов потребителей мясопродуктов в областном центре, городах областного подчинения, промышленных и аграрных административно-территориальных районах региона. На основе выявленных потребительских предпочтений предложены меры по усовершенствованию маркетинговой деятельности и оптимизации производственно-коммерческого процесса товаропроизводителей мясоперерабатывающей отрасли. uk_UA
dc.description.abstract The main features of the market of meat products of Luhansk region are classified and methodical aspects of marketing research are proved: definition of a method of customers survey; formulation of questions and versions of responses; calculation of volume of cumulative selection. Results of the carried-out questionnaires of consumers of meat products in the regional center, the cities of regional submission and industrial and agrarian administrative-territorial districts of the region are analyzed. On the basis of the revealed consumers preferences the measures for improvement of marketing activity and optimization of production and commercial process of producers of meat-processing industry are offered. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут регіональних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Регіональна економіка
dc.subject Наукові повідомлення uk_UA
dc.title Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області uk_UA
dc.title.alternative Методическое обеспечение маркетингового исследования рынка мясопродуктов Луганской области uk_UA
dc.title.alternative Methodical Maintenance of Marketing Research of Meat Products Market of Luhansk Region uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc [339.138-047.37:637.52] (477.61)


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис