Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Плющик, І.А. |
|
dc.contributor.author |
Огородник, Р.П. |
|
dc.date.accessioned |
2014-08-11T16:48:43Z |
|
dc.date.available |
2014-08-11T16:48:43Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості /
І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0066 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The approaches to the estimation of price risk based on the definition of price elasticity of demand and use of probability distribution functions were considered. The possibility of a practical determination of price risks on the example of dairy industry is studied. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економічні інновації |
|
dc.title |
Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Approaches to assessing Price Risk in the food industry |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
338.5:664 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті