Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Плющик, І.А.
dc.contributor.author Огородник, Р.П.
dc.date.accessioned 2014-08-11T16:48:43Z
dc.date.available 2014-08-11T16:48:43Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0066
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129
dc.description.abstract Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі. uk_UA
dc.description.abstract The approaches to the estimation of price risk based on the definition of price elasticity of demand and use of probability distribution functions were considered. The possibility of a practical determination of price risks on the example of dairy industry is studied. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічні інновації
dc.title Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості uk_UA
dc.title.alternative Approaches to assessing Price Risk in the food industry uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.5:664


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис