Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особливості технології виробництва соєвих продуктів

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Шаркова, Н.А.
dc.contributor.author Жукотський, Е.К.
dc.contributor.author Гріщенко Г.В.
dc.date.accessioned 2014-05-08T07:29:04Z
dc.date.available 2014-05-08T07:29:04Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.citation Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н.А. Шаркова, Е.К. Жукотський, Г.В. Гріщенко // Промышленная теплотехника. — 2004. — Т. 26, № 6. — С. 93-96. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61592
dc.description.abstract В статті представлені результати досліджень по розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсина при отриманні водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв. uk_UA
dc.description.abstract В статье представлены результаты исследований по растворимости белков сои и кинетики инактивации ингибитора трипсина при получении водного экстракта сои с целью получения технологии производства соевых напитков. uk_UA
dc.description.abstract In order to work out a soy beverages producing technology the results of investigation of soyprotein solubility and ingibitor tripsine inactivation cinetics at water extract obtaining are presented in paper. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Тепло- и массообменные процессы uk_UA
dc.title Особливості технології виробництва соєвих продуктів uk_UA
dc.title.alternative Peculiarities of technology of soy products production uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664.38, 637.181


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис