Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Шаркова, Н.А. |
|
dc.contributor.author |
Жукотський, Е.К. |
|
dc.contributor.author |
Гріщенко Г.В. |
|
dc.date.accessioned |
2014-05-08T07:29:04Z |
|
dc.date.available |
2014-05-08T07:29:04Z |
|
dc.date.issued |
2004 |
|
dc.identifier.citation |
Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н.А. Шаркова, Е.К. Жукотський, Г.В. Гріщенко // Промышленная теплотехника. — 2004. — Т. 26, № 6. — С. 93-96. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0204-3602 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61592 |
|
dc.description.abstract |
В статті представлені результати досліджень по розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсина при отриманні водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В статье представлены результаты исследований по растворимости белков сои и кинетики инактивации ингибитора трипсина при получении водного экстракта сои с целью получения технологии производства соевых напитков. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
In order to work out a soy beverages producing technology the results of investigation of soyprotein solubility and ingibitor tripsine inactivation cinetics at water extract obtaining are presented in paper. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Промышленная теплотехника |
|
dc.subject |
Тепло- и массообменные процессы |
uk_UA |
dc.title |
Особливості технології виробництва соєвих продуктів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Peculiarities of technology of soy products production |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
664.38, 637.181 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті