Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Ободович, А.Н.
dc.contributor.author Давыденко, Б.В.
dc.contributor.author Недбайло, А.Н.
dc.date.accessioned 2014-04-22T21:11:59Z
dc.date.available 2014-04-22T21:11:59Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии / А.Н. Ободович, Б.В. Давыденко, А.Н. Недбайло // Промышленная теплотехника. — 2009. — Т. 31, № 6. — С. 81-84. — Бібліогр.: 3 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60989
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Энергосбережение uk_UA
dc.title Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии uk_UA
dc.title.alternative The energy-saved technology of table mayonnaise preparation with application discrete-pulse input of energy method uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 641.53.09


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис