Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Снєжкін, Ю.Ф. |
|
dc.contributor.author |
Шапар, Р.О. |
|
dc.contributor.author |
Чалаєв, Д.М. |
|
dc.contributor.author |
Шаврин, В.С. |
|
dc.contributor.author |
Пазюк, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2014-04-17T17:15:32Z |
|
dc.date.available |
2014-04-17T17:15:32Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Інтенсифікація процесу сушіння насіннєвого зерна / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Д.М. Чалаєв, В.С. Шаврин, В.М. Пазюк // Промышленная теплотехника. — 2010. — Т. 32, № 5. — С. 42-47. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0204-3602 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60603 |
|
dc.description.abstract |
Наведено результати кінетики сушіння зерна, встановлені режими збезводнення та розроблені шляхи інтенсифікації процесу, засновані на застосуванні сушильного агенту з низьким вологовмістом. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Приведены результаты кинетики сушки зерна, установлены оптимальные режимы его обезвоживания, разработаны пути интенсификации процесса, основанные на использовании сушильного агента с пониженным влагосодержанием. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The results of drying kinetics of grains are presented, the optimum modes of grain dehydration are determined, the ways of the process intensification based on the use of drying agent with lowered moisture content are developed. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Промышленная теплотехника |
|
dc.subject |
Теория и практика сушки |
uk_UA |
dc.title |
Інтенсифікація процесу сушіння насіннєвого зерна |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The intensification of the drying process of aseed grains |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
664.72 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті