Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Павленко, А.М. |
|
dc.contributor.author |
Климов, Р.А. |
|
dc.contributor.author |
Басок, Б.И. |
|
dc.date.accessioned |
2014-04-17T17:03:23Z |
|
dc.date.available |
2014-04-17T17:03:23Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Особенности силового взаимодействия закипающих частиц эмульсии / А.М. Павленко, Р.А. Климов, Б.И. Басок // Промышленная теплотехника. — 2010. — Т. 32, № 5. — С. 14-17. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0204-3602 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60599 |
|
dc.description.abstract |
В работе представлена теплофизическая модель силового взаимодействия закипающих в результате резкого сброса давления частиц дисперсной фазы эмульсии, которая позволяет определить эффект дробления данных частиц. Указана возможность применения разработанной модели для изучения процессов дробления дисперсной фазы. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В роботі представлено теплофізичну модель силової взаємодії частинок дисперсної фази емульсії, яка дозволяє визначити ефект подрібнення даних частинок, що адіабатично закипають в результаті різкого скидання тиску. Вказано можливість застосування розробленої моделі для вивчення процесів подрібнення дисперсної фази. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The mathematical model of power cooperation of beginnings to the boil as a result of sharp up cast of pressure particles of dispersion phase of emulsion which allows defining possibility of crushing of these particles is presented in this work. Possibility of application of the developed model is indicated for the study processes of crushing dispersion phase. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Промышленная теплотехника |
|
dc.subject |
Тепло- и массообменные процессы |
uk_UA |
dc.title |
Особенности силового взаимодействия закипающих частиц эмульсии |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of power cooperation of beginnings to the boill particles of emulsion |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
621.01.216 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті