Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особенности применения метода дискретно-импульсного ввода энергии при выращивании товарных хлебопекарных дрожжей

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Ободович, А.Н.
dc.contributor.author Чайка, А.И.
dc.contributor.author Лымарь, А.Ю.
dc.date.accessioned 2014-04-13T20:10:35Z
dc.date.available 2014-04-13T20:10:35Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Особенности применения метода дискретно-импульсного ввода энергии при выращивании товарных хлебопекарных дрожжей / А.Н. Ободович, А.И. Чайка, А.Ю. Лымарь // Промышленная теплотехника. — 2011. — Т. 33, № 1. — С. 42-45. — Бібліогр.: 3 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0204-3602
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/60299
dc.description.abstract Усовершенствована технология выращивания товарных хлебопекарных дрожжей с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии (ДИВЭ). uk_UA
dc.description.abstract Вдосконалена технологія вирощування товарних хлібопекарських дріжджів із застосуванням методу дискретно-імпульсного вводу енергії (ДІВЕ). uk_UA
dc.description.abstract Technology of the growing mar-ketable baker's yeast with application discrete pulse input of energy (DPIE) was advanced. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Тепло- и массообменные аппараты uk_UA
dc.title Особенности применения метода дискретно-импульсного ввода энергии при выращивании товарных хлебопекарных дрожжей uk_UA
dc.title.alternative Features of appliance of discrete pulse input of energy in cultivating commodity baker yeast uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 663.1(0,75) + 536.25


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис