Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Первухіна, О.М. |
|
dc.date.accessioned |
2014-02-08T10:24:23Z |
|
dc.date.available |
2014-02-08T10:24:23Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів / О.М. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 220. — С. 7-10. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1562-0808 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/55379 |
|
dc.description.abstract |
Метою цієї статті є розробка організаційно-економічної моделі управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників ринку м'ясопродуктів регіону. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Культура народов Причерноморья |
|
dc.subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
uk_UA |
dc.title |
Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Управление конкурентными преимуществами ресурсного потенциала участников регионального рынка мясопродуктов |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Management of the competitive advantages of the resource potential of the participants of the regional market of meat products |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
338.43 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті