Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Первухіна, О.М.
dc.date.accessioned 2014-02-08T10:24:23Z
dc.date.available 2014-02-08T10:24:23Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів / О.М. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 220. — С. 7-10. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/55379
dc.description.abstract Метою цієї статті є розробка організаційно-економічної моделі управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників ринку м'ясопродуктів регіону. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів uk_UA
dc.title.alternative Управление конкурентными преимуществами ресурсного потенциала участников регионального рынка мясопродуктов uk_UA
dc.title.alternative Management of the competitive advantages of the resource potential of the participants of the regional market of meat products uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.43


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис