Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Тарасюк, Г.М. |
|
dc.date.accessioned |
2010-01-22T12:19:08Z |
|
dc.date.available |
2010-01-22T12:19:08Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1562-0905 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5481 |
|
dc.description.abstract |
Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Рассматриваются главные тенденции развития пищевой промышленности Житомирской области за последние годы, определены основные проблемы и перспективные направления развития отрасли. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Main tendencies of development of the food-processing industry of Zhytomyr area for the latest years are considered, the basic problems and perspective trends of development of the branch have been determined. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут регіональних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.subject |
Наукові повідомлення |
uk_UA |
dc.title |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Главные тенденции и проблемы развития предприятий пищевой промышленности Житомирской области в новых экономических условиях |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
338.439 (477.42) |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті