Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Легеза, Д.Г.
dc.date.accessioned 2014-02-04T14:30:03Z
dc.date.available 2014-02-04T14:30:03Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства / Д.Г. Лезега // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 196, Т. 2. — С. 41-44. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/54774
dc.description.abstract Мета статті розкрити поетапний механізм методики оцінки конкурентоспроможності продукції для сільськогосподарського підприємства. Предмет дослідження: сукупність теоретичних та практичних питань оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства uk_UA
dc.title.alternative Методика оценки конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции на уровне предприятия uk_UA
dc.title.alternative Assessment method of agricultural products competitiveness at the farm uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 303.7:338.439.5 М


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис