Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особенности усвоения жиров у больных раком желудка после гастрэктомии в зависимости от варианта гастропластики

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Винник, Ю.А.
dc.contributor.author Олексенко, В.В.
dc.contributor.author Проняков, В.И.
dc.contributor.author Ефетова, Т.С.
dc.contributor.author Захаров, В.А.
dc.contributor.author Строкова, Е.В.
dc.date.accessioned 2014-01-20T15:45:04Z
dc.date.available 2014-01-20T15:45:04Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Особенности усвоения жиров у больных раком желудка после гастрэктомии в зависимости от варианта гастропластики / Ю.А. Винник, В.В. Олексенко, В.И. Проняков, Т.С. Ефетова, В.А. Захаров, Е.В. Строкова // Международный медицинский журнал. — 2012. — Т. 18, № 3. — С. 74-79. — Бібліогр.: 12 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 2308-5274
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/53460
dc.description.abstract Проведена оценка влияния различных вариантов гастропластики на характер усвоения жиров у 152 больных раком желудка на протяжении первых трех лет после гастрэктомии. Показано, что предлагаемый вариант гастропластики, предусматривающий формирование резервуара в начальном отделе тощей кишки, замедляет транзит принимаемой пищи, что способствует лучшему усвоению жиров. uk_UA
dc.description.abstract Проведено оцінку впливу різних варіантів гастропластики на характер засвоєння жирів у 152 хворих на рак шлунку упродовж перших трьох років після гастректомії. Показано, що запропонований варіант гастропластики, який передбачає формування резервуару в початковому відділі порожнистої кишки, уповільнює транзит їжі, яка приймається, що сприяє кращому засвоєнню жирів. uk_UA
dc.description.abstract The influence of different variants of gastroplasty on the character of fat uptake was assessed in 152 patients with gastric cancer within three years after gastrectomy. It is sown that the suggested variant of gastroplasty consisting in formation of a reservoir in the proximal portion of the jejunum decelerated passage of the food, which promotes better fat uptake. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Международный медицинский журнал
dc.subject Онкология uk_UA
dc.title Особенности усвоения жиров у больных раком желудка после гастрэктомии в зависимости от варианта гастропластики uk_UA
dc.title.alternative Особливості засвоєння жирів у хворих на рак шлунку після гастректомії залежно від варіанту гастропластики uk_UA
dc.title.alternative The peculiarities of fat uptake in patients with gastric cancer after gastrectomy depending on gastroplasty variant uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 616.33-006:617-089


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис