Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Левченко, О.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2013-07-11T15:59:10Z |
|
dc.date.available |
2013-07-11T15:59:10Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0102 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти
(МПК) при ентеральному введенні експериментальним
тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено
висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В статье приведены и оценены параметры острой токсичности капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты
(МПК) при энтеральном введении экспериментальным
животным. В результате сравнительного анализа сделан
вывод о большей, при данном пути поступления, летальную токсичность и опасность развития острого смертельного отравления в капсаицина, чем в МПК. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
In the article parameters of acute toxicity of capsaicin and
pelargonic acid morpholide (PAM) at internal introduction to
experimental animals are presented and appraised. As a result
of comparative analysis a conclusion is done about greater,
at this way of introduction, lethal toxicity and danger of development of the acute mortal poisoning of capsaicin, than PAM. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Національна академія наук України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Досягнення біології та медицини |
|
dc.subject |
Фундаментальні проблеми медицини та біології |
uk_UA |
dc.title |
Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Параметры острой токсичности раздражающих веществ капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты при энтеральном отравлении |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Parameters of acute toxicity of irritating agents of capsaicin and pelargonic acid morpholide at internal intoxication |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
615.9:612.014.46 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті