Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Левченко, О.Є.
dc.date.accessioned 2013-07-11T15:59:10Z
dc.date.available 2013-07-11T15:59:10Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0102
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311
dc.description.abstract У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти (МПК) при ентеральному введенні експериментальним тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК. uk_UA
dc.description.abstract В статье приведены и оценены параметры острой токсичности капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты (МПК) при энтеральном введении экспериментальным животным. В результате сравнительного анализа сделан вывод о большей, при данном пути поступления, летальную токсичность и опасность развития острого смертельного отравления в капсаицина, чем в МПК. uk_UA
dc.description.abstract In the article parameters of acute toxicity of capsaicin and pelargonic acid morpholide (PAM) at internal introduction to experimental animals are presented and appraised. As a result of comparative analysis a conclusion is done about greater, at this way of introduction, lethal toxicity and danger of development of the acute mortal poisoning of capsaicin, than PAM. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Національна академія наук України uk_UA
dc.relation.ispartof Досягнення біології та медицини
dc.subject Фундаментальні проблеми медицини та біології uk_UA
dc.title Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні uk_UA
dc.title.alternative Параметры острой токсичности раздражающих веществ капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты при энтеральном отравлении uk_UA
dc.title.alternative Parameters of acute toxicity of irritating agents of capsaicin and pelargonic acid morpholide at internal intoxication uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 615.9:612.014.46


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис