Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Гладка, Л.І.
dc.contributor.author Зюзін, В.О.
dc.date.accessioned 2013-06-27T18:44:15Z
dc.date.available 2013-06-27T18:44:15Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення / Л.І. Гладка, В.О. Зюзін // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 230. — С. 16-18. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46112
dc.description.abstract Мета статті – це аналіз конкурентоспроможності продукції на прикладі молочного підприємства на вітчизняному і світовому ринках та розробка рекомендацій щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення uk_UA
dc.title.alternative Анализ конкурентоспособности продукции молочной промышленности и стратегические подходы для ее повышения uk_UA
dc.title.alternative Analysis of competitiveness of products dairy industry and strategic approaches to improving uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 338.436.33:339.137.2:636.034


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис