Показати простий запис статті

dc.contributor.author Давидюк, М.
dc.date.accessioned 2013-04-17T19:43:47Z
dc.date.available 2013-04-17T19:43:47Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.citation Традиційне харчування волинян / М. Давидюк // Народна творчість та етнографія. — 2006. — №. 1. — С. 38-50. — Бібліогр.: 128 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 0130-6936
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/43105
dc.description.abstract The study of eating habits is an essential part of the investigation of national identity. The peculiarities of food reveal ethnic features vividly. The author speaks on the necessity of its research in complex. I he history of this topic is depicted in the work. A detailed study of agriculture, including its history, the most popular plants, and their spread are given. Stock-breeding and fishing are thoroughly described as well. Some notes are given on hunting and apiculture. Principles of processing and keeping of raw materials ate under a careful study. Finally, a wide range of traditional meals are described. uk_UA
dc.description.sponsorship Закінчення у наступному номері uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Народна творчість та етнографія
dc.subject Розвідки і матеріали uk_UA
dc.title Традиційне харчування волинян uk_UA
dc.title.alternative Traditional Eating Habits of the Settlers of Volyn uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис