Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Жаріков, А. |
|
dc.contributor.author |
Батченко, Л. |
|
dc.date.accessioned |
2012-05-26T20:07:59Z |
|
dc.date.available |
2012-05-26T20:07:59Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Транснаціоналізація виробничих підприємств кондитерської галузі / А. Жаріков, Л. Батченко // Схід. — 2011. — № 2 (109). — С. 31-35. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/33081 |
|
dc.description.abstract |
У статті класифіковано світові кондитерські ринки за ступенем інвестиційної привабливості, обґрунтовано вибір країн, найбільш придатних для утворення виробничих підприємств, розраховано потенційний рівень зростання індексів поширення мережі та транснаціоналізації для однієї з компаній-лідерів кондитерської галузі України за умови утворення виробничих підприємств у зазначених регіонах світу. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
In this article is classified world confectionarymarkets in terms of investment attractiveness, is justified the choice of countries, which are the most appropriate for production enterprise creation, is calculated the potential growth level of network spread index and transnationalization index for one of the leading companies on the Ukrainian confectionary markets under the condition of enterprises establishment in the mentioned regions of the world. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Схід |
|
dc.subject |
Економіка |
uk_UA |
dc.title |
Транснаціоналізація виробничих підприємств кондитерської галузі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Transnationalization of production enterprise s of confectionary markets |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
339.1:664 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті