Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Ковалёв, Д. |
|
dc.date.accessioned |
2012-05-26T17:46:29Z |
|
dc.date.available |
2012-05-26T17:46:29Z |
|
dc.date.issued |
2005 |
|
dc.identifier.citation |
Организационная структура на предприятиях индустрии гостеприимства / Д. Ковалёв // Культура народов Причерноморья. — 2005. — № 58. — С. 46-58. — Бібліогр.: 8 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1562-0808 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/33028 |
|
dc.description.abstract |
Для достижения поставленных целей и задач в компаниях индустрии гостеприимства должна быть разработана окончательная организационная структура, а работа в ней должна быть разделена между всеми работниками. Также структура нужна для эффективного преобразования ключевых функций работников, определения их подотчетности, обеспечения должных усилий со стороны персонала. Структура управления включает в себя все цели, распределенные между различными звеньями, связи между которыми обеспечивают координацию отдельных действий по их выполнению. В современной динамичной и сложной среде изменения неизбежны, и поэтому характерной чертой новых структур внутри фирменного управления являются: ориентация на долгосрочную перспективу; проведение фундаментальных исследований; диверсификация операций; инновационная деятельность; максимальное использование творческой активности сотрудников. Структура придает некую форму (очертание) компании и обеспечивает ее соответствующей базой для организационного процесса и выполнения работ. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Для досягнення поставлених цілей і задач в компаніях індустрії гостинності повинна бути розроблена остаточна організаційна структура, а робота в ній повинна бути розділена між всіма працівниками. Також структура потрібна для ефективного перетворення ключових функцій працівників, визначення їх підзвітності, забезпечення належних зусиль з боку персоналу. Структура управління включає всі цілі, розподілені між різними ланками, зв'язки між якими забезпечують координацію окремих дій по їх виконанню. В сучасному динамічному і складному середовищі зміни неминучі, і тому характерною межею нових структур внутрішнього фірмового управління є: орієнтація на довгострокову перспективу; проведення фундаментальних досліджень; диверсифікація операцій; інноваційна діяльність; максимальне використовування творчої активності співробітників. Структура надає деяку форму (контур) компанії і забезпечує її відповідною базою для організаційного процесу і виконання робіт. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
For the achievement of staged aims and tasks in the companies of hospitality industry it must be a final organizational structure developed, and work in it must be separated between all workers. Also we need a structure for the effective transformation key functions of workers, defines of their accountability, providing the proper efforts from the side of personnel. A structure of management includes all aims, distributed between diverse links. The communications between links secures the co-ordination of separate actions on their implementation. In a modern dynamic and complex environment the changes are inevitable, that's why the personal touch of the new structures into the firm management are: the orientation on a long-term prospect; the conducting of fundamental researches; the diversification of operations; the innovative activity; the maximal use of creative employees activity. A structure gives certain shape (outline) of company and provides it by the proper base for an organizational process and implementation of works. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Культура народов Причерноморья |
|
dc.title |
Организационная структура на предприятиях индустрии гостеприимства |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті