Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Сорока, В.І.
dc.contributor.author Божок, Л.В.
dc.contributor.author Дерев’янко, С.В.
dc.contributor.author Дяченко, Г.М.
dc.contributor.author Прокопенко, О.І.
dc.contributor.author Агеєв, В.О.
dc.date.accessioned 2012-01-15T17:07:12Z
dc.date.available 2012-01-15T17:07:12Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1997-3004
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971
dc.description.abstract Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів. uk_UA
dc.description.abstract Изучены культурально-морфологические и физиолого-биохимические свойства микроорганизмов Bacillus subtilis В3 и Lactobacillus plantarum L5, которые могут быть использованы как основа препаратов для повышения продуктивности животных и консервирования кормов. uk_UA
dc.description.abstract Cultural-morphological and physiology-biochemical properties of microorganisms Bacillus subtilis В3 and Lactobacillus plantarum L5 which can be used as a basis of preparations for increase of animal productivity and forages conservation were studied. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Сільськогосподарська мікробіологія
dc.subject Загальна і ґрунтова мікробіологія uk_UA
dc.title Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві uk_UA
dc.title.alternative Свойства штаммов микроорганизмов Lactobacillus plantarum L5 и Bacillus subtilis В3 и перспективы их использования в животноводстве uk_UA
dc.title.alternative Properties of microorganisms strains Lactobacillus plantarum L5 and Bacillus subtilis В3 and prospects of their use in cattle breeding uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 579:636


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис