Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Модификация пшеничного крахмала различными амилазами

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Капрельянц, Л.В.
dc.contributor.author Шпырко, Т.В.
dc.contributor.author Помазанова, Е.Ф.
dc.date.accessioned 2011-10-29T22:14:23Z
dc.date.available 2011-10-29T22:14:23Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Модификация пшеничного крахмала различными амилазами / Л.В. Капрельянц, Т.В. Шпырко, Е.Ф. Помазанова // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 4. — С. 64-68. — Бібліогр.: 19 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1995-5537
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28154
dc.description.abstract Исследовано влияние различных препаратов α-амилазы на пшеничный крахмал и его фракции. В образцах определяли олигосахариды с различной молекулярной массой. Показано, что гидролизаты с низким глюкозным эквивалентом обладают термореверсивными свойствами при определенном соотношении низко- и высокомолекулярных фракций крахмала. uk_UA
dc.description.abstract Досліджено вплив різних препаратів α-амілази на пшеничний крохмаль та його фракції. У зразках визначали олігосахариди з різною молекулярною масою. Показано, що гідролізати з низьким глюкозним еквівалентом мають термореверсивні властивості за певного співвідношення низько- і високомолекулярних фракцій крохмалю. uk_UA
dc.description.abstract Effect of different preparations of α-amylase on the wheat starch and its fractions has been studied. Oligosaccharides with different molecular mass have been detected in the samples. It has been shown that hydrolysates with low glucose equivalent have the thermally reversible properties under the determined interrelation between low- and high-polymeric fractions of the starch. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Біотехнологія
dc.subject Експериментальні статті uk_UA
dc.title Модификация пшеничного крахмала различными амилазами uk_UA
dc.title.alternative Модифікація пшеничного крохмалю різними амілазами uk_UA
dc.title.alternative Modification of wheat starch by different amylases uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664.231: 577 15


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис