Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Капрельянц, Л.В. |
|
dc.contributor.author |
Шпырко, Т.В. |
|
dc.contributor.author |
Помазанова, Е.Ф. |
|
dc.date.accessioned |
2011-10-29T22:14:23Z |
|
dc.date.available |
2011-10-29T22:14:23Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Модификация пшеничного крахмала различными амилазами / Л.В. Капрельянц, Т.В. Шпырко, Е.Ф. Помазанова // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 4. — С. 64-68. — Бібліогр.: 19 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1995-5537 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28154 |
|
dc.description.abstract |
Исследовано влияние различных препаратов α-амилазы на пшеничный крахмал и его фракции. В образцах определяли олигосахариды с различной молекулярной массой. Показано, что гидролизаты с низким глюкозным эквивалентом обладают термореверсивными свойствами при определенном соотношении низко- и высокомолекулярных фракций крахмала. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Досліджено вплив різних препаратів α-амілази на пшеничний крохмаль та його фракції. У зразках визначали олігосахариди з різною молекулярною масою. Показано, що гідролізати з низьким глюкозним еквівалентом мають термореверсивні властивості за певного співвідношення низько- і високомолекулярних фракцій крохмалю. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Effect of different preparations of α-amylase on the wheat starch and its fractions has been studied. Oligosaccharides with different molecular mass have been detected in the samples. It has been shown that hydrolysates with low glucose equivalent have the thermally reversible properties under the determined interrelation between low- and high-polymeric fractions of the starch. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Біотехнологія |
|
dc.subject |
Експериментальні статті |
uk_UA |
dc.title |
Модификация пшеничного крахмала различными амилазами |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Модифікація пшеничного крохмалю різними амілазами |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Modification of wheat starch by different amylases |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
664.231: 577 15 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті