Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Горбилєва, Т.П.
dc.date.accessioned 2011-07-08T13:57:03Z
dc.date.available 2011-07-08T13:57:03Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування / Т.П. Горбилєва // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2009. — № 4. — С. 84-87. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1818-9385
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24076
dc.description.abstract В статье приводится сравнительная характеристика содержания биологически активных микроэлементов меди и цинка в сырье и продуктах питания. uk_UA
dc.description.abstract Comparative description of maintenance biologically of active microelements of copper and zinc in rawmaterial and food stuffs is presented. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Актуальні проблеми транспортної медицини
dc.subject Проблемы металломики uk_UA
dc.title Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування uk_UA
dc.title.alternative Медь и цинк как токсины и микроэлементы в пищевых продуктах uk_UA
dc.title.alternative Copper and zinc as toxins and microelements in food products uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 167.2:577.1/577.17.049:001.5


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис