Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Чеботарьов, В.А.
dc.date.accessioned 2011-07-08T09:11:10Z
dc.date.available 2011-07-08T09:11:10Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1817-3772
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952
dc.description.abstract На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство. uk_UA
dc.description.abstract На основе теоретико-методологической, научнопрактической и нормативно-правовой разработки проблематики качества в статье разрабатывается подход по оптимизации внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных преобразований. Ключевые слова: качество, система обеспечения качеством, пищевые продукты, международные стандарты, предприятие. uk_UA
dc.description.abstract On the background of theoretically-methodological, scientifically-practical and standard-legal research of the problem of quality it was analyzed approach to the optimization of realization the system of maintenance the quality of food products in condition of transformation. Key words: quality, system of maintenance the quality, food products, international standards, enterprise. uk_UA
dc.description.sponsorship Матеріал статті напрацьовано у контексті виконання теми «Формування сприятливого соціально-еколого-економічного середовища в АПК промислово-орієнтованого регіону», яка фінансується зі Спеціального фонду підтримки наукових розробок ЛНУ імені Тараса Шевченка. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут економіки промисловості НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічний вісник Донбасу
dc.subject Маркетинг uk_UA
dc.title Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень uk_UA
dc.title.alternative Особенности внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных структурных перетворень uk_UA
dc.title.alternative Features of introduction of the systems of providing of quality food products in the conditions of structural transformation uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664:006.83


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис