Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Метод обоснования прибыльности производства томатного сока

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Надточий, И.И.
dc.date.accessioned 2011-07-07T08:54:39Z
dc.date.available 2011-07-07T08:54:39Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Метод обоснования прибыльности производства томатного сока / И.И. Надточий // Економічний вісник Донбасу. — 2009. — № 4. — С. 142-145. — Бібліогр.: 6 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1817-3772
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23819
dc.description.abstract Стаття присвячена розгляду питання підвищення ефективності сокових виробництв. В умовах високої швидкості розвитку сокового ринку і встановлення на виробництво нового виду соків, виготовлення яких має бути економічно виправдане. У статті запропонований кількісний метод обґрунтування прибутковості виробництва томатного соку. Ключові слова: прибутковість, інвестиції, калькуляція, собівартість, план доходів і витрат, беззбитковості виробництва. uk_UA
dc.description.abstract Статья посвящена рассмотрению вопроса повышения эффективности соковых производств. В условиях высокой скорости развития сокового рынка и постановки на производство новых видов соков их изготовление должно быть экономически оправдано. В статье предложенный количественный метод обоснования прибыльности производства томатного сока. Ключевые слова: прибыльность, инвестиции, калькуляция, себестоимость, план доходов и затрат, безубыточности производства. uk_UA
dc.description.abstract The article is devoted to consideration of question how to increase an efficiency of juice productions. In the conditions of high speed of juice market and raising on the production of new types of juices development their making must be economic justified. There is the offered quantitative method of ground of profitability of production of tomato juice in the article. Key words: profitability, investments, calculation, prime price, plan of profits and expenses, to the break-even of production. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут економіки промисловості НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економічний вісник Донбасу
dc.subject Маркетинг uk_UA
dc.title Метод обоснования прибыльности производства томатного сока uk_UA
dc.title.alternative Метод обґрунтування прибутковості виробництва томатного соку uk_UA
dc.title.alternative Method of ground of profitability of production of tomato juice uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 663.813


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис