Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Федулова, І.В.
dc.date.accessioned 2011-04-30T08:19:48Z
dc.date.available 2011-04-30T08:19:48Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання / І.В. Федулова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 21-27. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0063
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19514
dc.description.abstract Обґрунтовано доцільність використання математичного інструментарію економетричного моделювання для дослідження результативності інноваційної діяльності на прикладі промисловості загалом, харчової промисловості і хлібопекарної галузі. Отримані моделі дають можливість володіти інформацією про тип інноваційного розвитку, ступінь ефективності використання інноваційних витрат на сучасному етапі. uk_UA
dc.description.abstract In article the econometric tools of mathematical modeling appropriateness is based to study the effectiveness of innovation on the example industry in whole and food and baking industry separately. These models enable to be well informed about the type of innovation progress and innovative cost effectiveness level for today. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіка харчової промисловості
dc.subject Інноваційно-інвестиційні проблеми uk_UA
dc.title Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 658.589


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис