Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Федулова, І.В. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-30T08:19:48Z |
|
dc.date.available |
2011-04-30T08:19:48Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання / І.В. Федулова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 21-27. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0063 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19514 |
|
dc.description.abstract |
Обґрунтовано доцільність використання математичного інструментарію економетричного моделювання для дослідження результативності інноваційної діяльності на прикладі промисловості загалом, харчової промисловості і хлібопекарної галузі. Отримані моделі дають можливість володіти інформацією про тип інноваційного розвитку, ступінь ефективності використання інноваційних витрат на сучасному етапі. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
In article the econometric tools of mathematical modeling appropriateness is based to study the effectiveness of innovation on the example industry in whole and food and baking industry separately. These models enable to be well informed about the type of innovation progress and innovative cost effectiveness level for today. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економіка харчової промисловості |
|
dc.subject |
Інноваційно-інвестиційні проблеми |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
658.589 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті