Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Скопенко, Н.С. |
|
dc.contributor.author |
Тюха, І.В. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-30T08:15:24Z |
|
dc.date.available |
2011-04-30T08:15:24Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України / Н.С. Скопенко, І.В. Тюха // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 5-13. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0063 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19511 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто особливості формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The specificities of formation and operation of integrated unions in the oil-fat industry of Ukraine are reviewed. It is proved that the significant competitive advantages in the branch have companies with vertically integrated production structure. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Економіка харчової промисловості |
|
dc.subject |
Сучасні проблеми економіки підприємств |
uk_UA |
dc.title |
Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
334.758 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті