Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Скопенко, Н.С.
dc.contributor.author Тюха, І.В.
dc.date.accessioned 2011-04-30T08:15:24Z
dc.date.available 2011-04-30T08:15:24Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України / Н.С. Скопенко, І.В. Тюха // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 5-13. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0063
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19511
dc.description.abstract Розглянуто особливості формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва. uk_UA
dc.description.abstract The specificities of formation and operation of integrated unions in the oil-fat industry of Ukraine are reviewed. It is proved that the significant competitive advantages in the branch have companies with vertically integrated production structure. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіка харчової промисловості
dc.subject Сучасні проблеми економіки підприємств uk_UA
dc.title Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 334.758


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис