Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Агеєва, І.М.
dc.contributor.author Мілєва, М.Д.
dc.date.accessioned 2011-04-29T21:25:29Z
dc.date.available 2011-04-29T21:25:29Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах / І.М. Агеєва, М.Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 20-23. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn XXXX-0063
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19493
dc.description.abstract В статті визначені недоліки стратегічного планування на харчових підприємствах. Досліджені негативні і позитивні фактори стратегічного розвитку пивоварних підприємств. Визначені напрями адаптації вітчизняних підприємств до сучасних умов. uk_UA
dc.description.abstract The lacks of food enterprises strategic planning are determined in the article. The negative and positive factors of breweries’ strategic development are investigated. The directions of domestic enterprises’ adaptation to the modern terms are determined. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Економіка харчової промисловості
dc.subject Теоретичні та практичні аспекти менеджменту uk_UA
dc.title Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 664.013:005.21


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис