Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Акимов, И.А.
dc.contributor.author Барабанова, В.В.
dc.date.accessioned 2023-06-28T14:30:11Z
dc.date.available 2023-06-28T14:30:11Z
dc.date.issued 1977
dc.identifier.citation Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd / И.А. Акимов, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1977. — Т. 11, № 6. — С. 13-18. — Бібліогр.: 19 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0084-5604
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/191199
dc.description.abstract It is determined that ions of chlorine, NO₃, glutamine and bean leaves extracts activate digestive enzymes of T. cinnabarinus B o i s d u v a l. Glutamine is most effective for the activation. The substances under test not only activate enzymes of T. cinnabarinus but also expand the range of action for some of them. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Вестник зоологии
dc.subject Научные статьи uk_UA
dc.title Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd uk_UA
dc.title.alternative Effect of Some Components of Vegetative Juice on the Activity of Digestive Enzymes in Tetranychus cinnabarinus Boisduval uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 595.429.2:591.132


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис