Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

О переваривании крахмала и белка корневым луковым клещом (Rhizoglyphus echinopus Fum. et Rob., 1868)

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Барабанова, В.В.
dc.date.accessioned 2023-06-22T10:48:00Z
dc.date.available 2023-06-22T10:48:00Z
dc.date.issued 1972
dc.identifier.citation О переваривании крахмала и белка корневым луковым клещом (Rhizoglyphus echinopus Fum. et Rob., 1868) / В.В.Барабанова // Вестник зоологии. — 1972. — Т. 6, № 5. — С. 81-82. — Бібліогр.: 7 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 0084-5604
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/190750
dc.description.abstract Optimal conditions of total proteolytic activity and amylase activity were studied in Rhizoglyphus echinopus F u m. et R o b. Laboratory culture of Rh. echinopus served as a material. Protease and amylase activity was determined at different values of pH and temperatures. The highest proteolytic activity was observed in a neutral zone at pH 7.0. Optimal temperature for proteases is 35° C. For amylases the optimal value of pH is 6.0. With incubation temperature rise the enzyme activity increases. Temperature 50° C was not critical for amylase. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Вестник зоологии
dc.subject Краткие сообщения uk_UA
dc.title О переваривании крахмала и белка корневым луковым клещом (Rhizoglyphus echinopus Fum. et Rob., 1868) uk_UA
dc.title.alternative On Digestion of Starch and Protein by Rhizoglyphus echinopus Fum. et Rob., 1868 uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 595.429.2:591.132


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис