Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Громик, А.П. |
|
dc.date.accessioned |
2011-04-09T19:31:06Z |
|
dc.date.available |
2011-04-09T19:31:06Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier.citation |
Математичне моделювання стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок / А.П. Громик // Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки: зб. наук. пр. — Кам’янець-Подільський: Кам'янець-Подільськ. нац. ун-т, 2009. — Вип. 2. — С. 48-58. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
XXXX-0060 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/18748 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто математичну модель стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз стаціонарних температурних полів для нагрівальної плити і заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагріву за різними напрямками із врахуванням частотних характеристик нагрівання. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Mathematical model of stationary heat transfer for baking processes of thin flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки |
|
dc.title |
Математичне моделювання стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских тістових заготовок |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
519.6 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті