Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Подсікера, Т.В.
dc.date.accessioned 2022-04-28T15:35:25Z
dc.date.available 2022-04-28T15:35:25Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики / Т.В. Подсікера // Мовознавство. — 2015. — № 1. — С. 78-84. — Бібліогр.: 19 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 0027-2833
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/183986
dc.description.abstract Стаття присвячена визначенню генези давньоанглійської кулінарної лексики. Особливу увагу приділено джерелам її формування та значенню запозичень у становленні давньоанглійського кулінаронімікону. uk_UA
dc.description.abstract The article outlines the origin of the Old English culinary vocabulary. Special attention is paid to the sources of its formation and the contribution of loan-words into the cooking vocabulary. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Мовознавство
dc.title Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики uk_UA
dc.title.alternative Genetic composition of the Old English culinary vocabulary uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис