Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Подсікера, Т.В. |
|
dc.date.accessioned |
2022-04-28T15:35:25Z |
|
dc.date.available |
2022-04-28T15:35:25Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики / Т.В. Подсікера // Мовознавство. — 2015. — № 1. — С. 78-84. — Бібліогр.: 19 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0027-2833 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/183986 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена визначенню генези давньоанглійської кулінарної лексики. Особливу увагу приділено джерелам її формування та значенню запозичень у становленні давньоанглійського кулінаронімікону. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article outlines the origin of the Old English culinary vocabulary. Special attention is paid to the sources of its formation and the contribution of loan-words into the cooking vocabulary. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Мовознавство |
|
dc.title |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Genetic composition of the Old English culinary vocabulary |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті