Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Денисенко, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Найденко, И.А. |
|
dc.date.accessioned |
2021-02-18T13:14:31Z |
|
dc.date.available |
2021-02-18T13:14:31Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Влияние источника углерода в среде культивирования на продукцию экзополисахаридов Lactobacillus sp. / В.В. Денисенко, И.А. Найденко // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 295-298. — Бібліогр.: 10 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2219-3782 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178283 |
|
dc.description.abstract |
Изучено влияние повышенного содержания сахарозы и лактозы в среде
культивирования на продукцию экзополисахаридов бактериями Lactobacillus sp.,
отобранными для включения в состав препарата пробиотического действия для
сельскохозяйственных животных. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вивчений вплив підвищеного вмісту сахарози і лактози в середовищі
культивування на продукцію екзополісахарідов бактеріями Lactobacillus sp.,
відібраними для включення до складу препарату пробіотічеського дії для
сільськогосподарських тварин. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Effect of increased level of sucrose and lactose in the culture medium on production of
exopolysaccharides by selected for probiotic preparations Lactobacillus sp. was studied. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Фактори експериментальної еволюції організмів |
|
dc.subject |
Біотехнології в медицині і сільському господарстві |
uk_UA |
dc.title |
Влияние источника углерода в среде культивирования на продукцию экзополисахаридов Lactobacillus sp. |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті