Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Алексеева, Е.И.
dc.contributor.author Смирнов, С.О.
dc.date.accessioned 2021-02-18T12:27:52Z
dc.date.available 2021-02-18T12:27:52Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 2219-3782
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут молекулярної біології і генетики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Фактори експериментальної еволюції організмів
dc.subject Біотехнології в медицині і сільському господарстві uk_UA
dc.title Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис