Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Алексеева, Е.И. |
|
dc.contributor.author |
Смирнов, С.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-02-18T12:27:52Z |
|
dc.date.available |
2021-02-18T12:27:52Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2219-3782 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270 |
|
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Фактори експериментальної еволюції організмів |
|
dc.subject |
Біотехнології в медицині і сільському господарстві |
uk_UA |
dc.title |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті