Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перспективы переработки зерна амаранта на крахмал

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Алексеева, Е.И.
dc.date.accessioned 2021-02-16T13:59:14Z
dc.date.available 2021-02-16T13:59:14Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Перспективы переработки зерна амаранта на крахмал / Е.И. Алексеева // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2010. — Т. 8. — С. 294-298. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 2219-3782
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177659
dc.description.abstract Зерна крахмала амаранта очень маленькие, поэтому получение крахмала из семян амаранта возможно при скорости вращения центрифуги 4000 об/мин в течении 8 мин и восьмикратной промывки. Потенциальная область использования — в качестве загустителя и структурообразователя в пищевых продуктах, таких как соусы, приправы, кетчупы, майонезы. uk_UA
dc.description.abstract The grains of amaranths starch are very small, because that the process of starch izolation require high speed — 4000 rhm, during 8 min and eightfold flushing of water. The range of application of amaranth starth — stabilizer and gel-forming in food products, such as sauces, dressings, ketchups and mayonnaises. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут молекулярної біології і генетики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Фактори експериментальної еволюції організмів
dc.subject Прикладна генетика і селекція uk_UA
dc.title Перспективы переработки зерна амаранта на крахмал uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис