Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Селекция озимых тритикале на улучшение хлебопекарных свойств

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Щипак, Г.В.
dc.contributor.author Суворова, Е.Ю.
dc.contributor.author Панченко, И.А.
dc.contributor.author Щипак, В.Г.
dc.contributor.author Гринь, В.О.
dc.contributor.author Сотников, Д.А.
dc.date.accessioned 2021-02-03T20:30:10Z
dc.date.available 2021-02-03T20:30:10Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Селекция озимых тритикале на улучшение хлебопекарных свойств / Г.В. Щипак, Е.Ю. Суворова, И.А. Панченко, В.Г. Щипак, В.О. Гринь, Д.А. Сотников // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2009. — Т. 6. — С. 337-341. — Бібліогр.: 10 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 2219-3782
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/176190
dc.description.abstract Изложены результаты селекции озимых тритикале за 1993…2008 года на повышение технологических и смесительных свойств. Зарегистрированный в Украине с 2008 года сорт Раритет превысил стандарт Амфидиплоид 256 по силе муки на 192%, объемному выходу хлеба на 39%, общей хлебопекарной оценке – в 1,9 раза. uk_UA
dc.description.abstract Надано результати селекції озимих тритікале за (1993...2008 роки) на підвищення тех- нологічних і змішувальних властивостей. Зареєстрований в Україні з 2008 року сорт Раритет перевищив стандарт Амфідиплоїд 256 за силою борошна на 192%, об’ємному виходу хліба на 39%, загальній хлібопекарській оцінці – у 1,9 рази. uk_UA
dc.description.abstract Results of winter triticale breeding since 1993 to 2008 for hightening of technological and mixing properties are presented. The cultivar Raritet, which is entered into Official List of Plant Cultivars of Ukraine, exceeded the standard cultivar Amphidiploid 256 for strength of flour by 39%, for total bread-making value in 1,9 times. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут молекулярної біології і генетики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Фактори експериментальної еволюції організмів
dc.subject Прикладна генетика і селекція uk_UA
dc.title Селекция озимых тритикале на улучшение хлебопекарных свойств uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис