Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перегляд Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009 за автором "Ткачова, Д.Л."

Репозиторій DSpace/Manakin

Перегляд Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009 за автором "Ткачова, Д.Л."

Сортувати за: Порядок: Результатів:

  • Ткачова, Д.Л.; Дуган, О.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
    Коротко висвітлена проблема контамінації м’ясопродуктів при їхньому копченні. Розглядаються два типи копчення: традиційне - коптильним димом, і бездимне – коптильними препаратами. Наводяться дані з потенційної мутагенної ...

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис