Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Electrochemical sensor for sulfide determinationin food additives

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Jian Chu
dc.contributor.author Wentan Guo
dc.date.accessioned 2019-06-15T15:45:47Z
dc.date.available 2019-06-15T15:45:47Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Electrochemical sensor for sulfide determinationin food additives / Jian Chu, Wentan Guo // Functional Materials. — 2018. — Т. 25, № 1. — С. 184-187. — Бібліогр.: 12 назв. — англ. uk_UA
dc.identifier.issn 1027-5495
dc.identifier.other DOI:https://doi.org/10.15407/fm25.01.184
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/154452
dc.description.abstract This study is devoted to using of electrochemical sensor based on multiwalled carbon nanotube-nanogold composite membrane for detection of sulfite which is one of harmfull food additives. The experimental results demonstrated that the application of electrochemical sensor could improve electron transport rate and increase electrode surface and effective contact area of solution. Sulfite in dried bean milk cream in tight rolls could be effectively detected using voltammetric method. This work provides a reference for the application of electrochemical sensor in detection of food additives. uk_UA
dc.description.sponsorship This study was supported by Research on a new method for measuring moisture content of starch (KJ1730). uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher НТК «Інститут монокристалів» НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Functional Materials
dc.subject Devices and instruments uk_UA
dc.title Electrochemical sensor for sulfide determinationin food additives uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис