Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Ободович, А.Н.
dc.contributor.author Фищенко, А.Н.
dc.contributor.author Сидоренко, В.В.
dc.date.accessioned 2018-10-01T17:16:58Z
dc.date.available 2018-10-01T17:16:58Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов / А.Н. Ободович, А.Н. Фищенко, В.В. Сидоренко // Промышленная теплотехника. — 2016. — Т. 38, № 1. — С. 25-30. — Бібліогр.: 3 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.ismn 0204-3602
dc.identifier.other DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.1.2016.03
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142248
dc.description.abstract В статье приведены данные экспериментально-теоретических исследований скорости массопереноса кислорода в культуральной жидкости при культивировании хлебопекарских дрожжей. uk_UA
dc.description.abstract У статті наведені дані експериментально-теоретичних досліджень швидкості масопереносу кисню в культуральній рідині при культивуванні хлібопекарських дріжджів. uk_UA
dc.description.abstract The article presents data of experimental and theoretical investigations of the mass flow rate of oxygen in the culture medium during cultivation bakery yeast. uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Інститут технічної теплофізики НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Промышленная теплотехника
dc.subject Тепло- и массообменные процессы uk_UA
dc.title Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов uk_UA
dc.title.alternative Effect of the method of descret-pulse energy input on the mass flow rate and microbiogical growth uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 663.14. 033, 663.143.2


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис