Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Ободович, А.Н. |
|
dc.contributor.author |
Фищенко, А.Н. |
|
dc.contributor.author |
Сидоренко, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-10-01T17:16:58Z |
|
dc.date.available |
2018-10-01T17:16:58Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов / А.Н. Ободович, А.Н. Фищенко, В.В. Сидоренко // Промышленная теплотехника. — 2016. — Т. 38, № 1. — С. 25-30. — Бібліогр.: 3 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.ismn |
0204-3602 |
|
dc.identifier.other |
DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.1.2016.03 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142248 |
|
dc.description.abstract |
В статье приведены данные экспериментально-теоретических исследований скорости массопереноса кислорода в культуральной жидкости при культивировании хлебопекарских дрожжей. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті наведені дані експериментально-теоретичних досліджень швидкості масопереносу кисню в культуральній рідині при культивуванні хлібопекарських дріжджів. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article presents data of experimental and theoretical investigations of the mass flow rate of oxygen in the culture medium during cultivation bakery yeast. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Промышленная теплотехника |
|
dc.subject |
Тепло- и массообменные процессы |
uk_UA |
dc.title |
Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Effect of the method of descret-pulse energy input on the mass flow rate and microbiogical growth |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
663.14. 033, 663.143.2 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті